Wordt Chakra Reader & Healer voor paarden 

Schrijf je nu in!
Bekijk webinar

Hé jij!

Ik vertel je in deze video meer over mijn eigen weg. 
De weg die ik gegaan ben en wat ik onderweg geleerd heb én hoe ik al die kennis nu inzet om onze geliefde paarden te helpen.

Maar ik help niet alleen de paarden.
Ik help ook jou heel graag verder.

In deze video vertel ik je daarom niet alleen wat ik geleerd heb, maar ook hoe jij jezelf en de paarden verder kan helpen. 

Hoe jij in jouw kracht kan gaan staan.
Hoe jij jouw licht kan laten schijnen.
Hoe jij de paarden kan gaan healen.


Ik vertel je meer over de balansbrengers die ik altijd gebruik.

En heb je vragen?
Dan hoor ik ze héél erg graag van je!

Liefs,
Marieke

Presentatie door
Marieke van Soest - Soul Purpose Coach

Ik geloof dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk. Ik geloof ook dat je veel meer invloed op je eigen levensgeluk kunt uitoefenen dan je misschien denkt.

Zelf mocht ik dit als klein kind al ervaren in de opvoeding die ik van mijn ouders kreeg. Verantwoordelijk zijn voor je eigen geluk betekent niet dat het altijd makkelijk is, maar wel dat het altijd mogelijk is om geluk te vinden.

Alles in deze wereld is trilling. Hoe hoger de trilling, hoe groter de blijdschap, het geluk en de gezondheid. Een lage trilling staat gelijk aan depressie, ongeluk en ongezondheid.

Je kunt veel middelen inzetten om zo’n lage trilling om te zetten naar een hogere. Dat is waar ik in geloof en dat is wat ik jou graag wil leren.

Mijn persoonlijkheid is onderdeel van de coaching, ik daag je uit om een gebalanceerd leven te ervaren op eigen kracht.

Ik vind het belangrijk dat je onafhankelijk en gelukkig in het leven kan staan en openstaat voor de mogelijkheden die er voor je op je pad liggen.
Ik reik een helpende hand, neem je mee op reis langs de chakra’s. Uiteindelijk ben jij het zelf die de echte veranderingen teweegbrengt. Zodat ik je aan het eind van de reis liefdevol en in vertrouwen weer los kan laten.

Aan het einde van een reis samen met mij kan jij je eigen gelukspad vervolgen en de paarden verder helpen!

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek