Bekijk de video met
meer informatie over
de opleiding tot
Chakra Healer voor de paarden 

Veel kijk & luister plezier gewenst!
Bekijk webinar

Hé jij!

Ik vertel je in deze video meer over mijn eigen weg en wat ik onderweg geleerd heb én hoe ik al die kennis nu inzet om onze geliefde paarden te helpen.


In deze video vertel ik je wat je allemaal kan gaan leren als je besluit de opleiding te gaan volgen. 

Hoe jij in jouw kracht kan gaan staan!
Hoe jij jouw licht kan laten schijnen!
Hoe jij de paarden kan gaan healen!


Ik vertel je ook meer over de balansbrengers die ik altijd gebruik.

Heb je tijdens het kijken vragen? Dan kun je die meteen stellen door je vraag in het daarvoor bestemde veld te typen. Het wijst zich vanzelf ;-)Liefs Marieke


Presentatie door
Marieke van Soest - Chakra Coach & Healer

Ik geloof dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen geluk. Ik geloof ook dat je veel meer invloed op je eigen levensgeluk kunt uitoefenen dan je misschien denkt.

Zelf mocht ik dit als klein kind al ervaren in de opvoeding die ik van mijn ouders kreeg. Verantwoordelijk zijn voor je eigen geluk betekent niet dat het altijd makkelijk is, maar wel dat het altijd mogelijk is om geluk te vinden.

Alles in deze wereld is trilling. Hoe hoger de trilling, hoe groter de blijdschap, het geluk en de gezondheid. Een lage trilling staat gelijk aan depressie, ongeluk en ongezondheid.

Je kunt veel middelen inzetten om zo’n lage trilling om te zetten naar een hogere. Dat is waar ik in geloof en dat is wat ik jou graag wil leren tijdens de opleiding, zodat je het ook kan gaan inzetten voor de paarden.Ken je iemand die dit ook interessant zou vinden?

Deel dit webinar dan door op
een knop hieronder te klikken
Powered by WebinarGeek